Over mij

Mijn naam is Eveline Houterman en ben een bewust alleenstaande moeder (BAM-mam) van mijn inmiddels 3 jaar oude zoon Caleb. 

Mijn hele leven dacht ik dat er meer was dan alleen het leven op aarde wat wij leven. Toen ik met een burn-out thuis kwam te zitten, ben ik mij daar meer op gaan focussen en ben ik inmiddels opgeleid tot intuïtieve life coach, gekwalificeerd door Universal Intelligence. 

Als intuïtieve life coach kan ik op jouw energie/jouw ware ik intunen en belemmerende overtuigingen duidelijk maken en opruimen, waardoor de waarheden naar boven komen zodat deze geïntegreerd kunnen worden bij jou en jij je volledige leven kunt leven!

Mijn missie in het leven is om mensen, met name moeders, te helpen hun balans terug te vinden. Door een goede samenwerking met jouw ware ik kan jij een volwaardig leven leiden zonder alle struggles en onzekerheid.  

Ben jij op zoek naar meer balans? Wil jij een betere verbinding met je jezelf? Wil jij erachter komen wat je nou echt wilt doen en hoe je daar kunt komen? Dan ben je hier op de juiste plaats. Boek een sessie om je kracht terug in het leven te krijgen die je verdient.

Laat hier je gegevens achter als je contact met mij wilt opnemen