Online programma:
Versterk de verbinding met jezelf

Herken je dat gevoel dat je nergens aan toe komt? 
Weet jij hoe jij jouw intuïtie kunt volgen?
Ben jij je balans kwijt?
Ben jij jezelf nog als persoon en niet alleen maar moeder/partner/collega?
Laat jij je leven leiden of leef jij bewust je leven?
Herken je blokkades in je onderbewustzijn?

Vaak hebben moeders zulke mooie levenslessen die ze hun kids mee willen geven, maar tegelijk zijn een aantal daarvan zelf aan struggelen. Én dat is nou precies waar mijn nieuwe online programma bij aansluit! Want juist als moeder zijn wij het het voorbeeld, het rolmodel, waar onze kids naar op kijken. Wat nou als wij niet voor onszelf zorgen, hoe kunnen wij dan dat rolmodel zijn en laten zien wat we ze willen meegeven? 
Maar ook voor vrouwen zonder kinderen is het heel goed om verbonden te zijn, ook jullie kan ik goed helpen!

Vind jouw balans terug

Met het programma "Versterk de verbinding met jezelf" help ik jullie op een praktische manier meer te verbinden met jezelf. Door middel van inzichten te geven, te inspireren voor meer zelfliefde (en vooral zelfvertrouwen) en blokkades door jouw ego (het duiveltje) te verwijderen zul je meer in balans komen. Je zult ervaren dat je jouw intuïtie weer gaat herkennen en vertrouwen!
En door het in balans zijn, zullen wij een beter rolmodel voor onze kids en omgeving zijn! Win-win!!


Ondanks dat ik weet hoe het werkt zit mijn ego mij ook nog steeds regelmatig in de weg.
Maar nu ik weet hoe ik kan intunen op mijn ware ik/mijn intuïtie en deze blokkades kan verwijderen, heb IK de touwtjes over mijn leven in mijn handen en beslis IK wat ik er mee doe.
Dit wil ik jullie met het programma meegeven want zoals jullie zien, dit blijft een levenslang proces. Want ego blijft altijd bij ons, het is aan ons om deze te herkennen en dan beslissen wat we er mee doen. Ik ontdekte mijn kracht en hoe ik mijn leven wel wil indelen!
Dus ego: I kicked your ass! 

Het programma

Het "Versterk de verbinding met jezelf"-programma bestaat o.a. uit:

  • In 4 weken behandel diverse onderdelen gefocust op intuïtie, ego, belemmerende overtuigingen, blokkades, het universum en de verbinding met jezelf. 
  • Je krijgt toegang tot een speciale (afgeschermde) Facebook-groep waarin ik gedurende het programma verschillende tips & tricks deel
  • Ik kom 4 avonden live in de vorm van een webinar van 30-40 minuten in de Facebook-groep
  • Iedere week krijgen jullie een nieuwe weekopdracht die jullie individueel kunnen maken en die ik wekelijks globaal toelicht in de webinar
  • Je hebt tijdens de live webinars kans op een speciale 1-op-1 ervaring zodat ik kan intunen op jouw ware ik en je op weg kan helpen met een blokkade verwijderen. 


Mocht je geen Facebook hebben, dan kun je alsnog deelnemen en zal ik alle video's en informatie per email naar je toesturen. 

Investeer nu in jezelf!
Leef weer vanuit je intuïtie 
in plaats vanuit je ego-mind.

Leren hoe je dat kan doen? 
Meld je aan voor mijn online programma!

Het "Versterk de verbinding met jezelf"-programma, waarbij ik (met name) moeders help meer balans en een betere verbinding met hun intuïtie te creëren en help vooruit te gaan in een gebied waarin ze vastzitten door beperkende overtuigingen op onbewust niveau op te ruimen, is vanaf nu te boeken voor € 49,95 inclusief btw!

Woensdag 5 februari om 20.00 uur start weer een nieuwe groep en dan gaan we meteen live met een webinar. Aanmelden kan dan ook t/m de 1e dag van het programma.

Gun jij jezelf deze investering in jezelf? Om meer balans te vinden, je verbinding met jezelf te versterken? Je hebt hier levenslang profijt van en helemaal voor dit lage tarief!  

Ben je zover jezelf dit te gunnen voor maar €49,95? Meld je dan nu aan voor het programma! Na betaling krijg je een link om toegang te krijgen tot de speciale Facebook-groep! 
Mocht je geen Facebook hebben, dan is deelname alsnog mogelijk en krijg je alle informatie per email toegestuurd! Geef dit dan aan in het opmerkingenveld tijdens het betalen.