Volledige sessie

Laat mij jou helpen om te begrijpen waar het leven om draait en welke stappen jij kunt zetten om jouw life purpose te vervullen en een leven vol overvloed te leven! 

Tijdens een volledige sessie hebben wij via videobellen een 
1-op-1 sessie van 40 minuten waarin wij samen naar de blokkades in jouw onderbewustzijn kijken en deze oplossen zodat je jouw leven weer vol overvloed kan leven. 

Als Intuitive Life Coach kan ik contact maken met jouw ware ik/jouw intuïtie en je onderbewustzijn en help ik om blokkades in het leven op te lossen. Ik kan intunen op je onderbewustzijn en de beperkende overtuigingen vinden en opruimen die je in het leven tegenhouden om succesvol te zijn op elk vlak (relaties, carrière, liefde, financiën, gezondheid, carrière etc.). 

 

lk ben zelf ook de nodige struikelblokken tegengekomen, ik werd mij hiervan bewust toen ik met een burn-out thuis zat. Veels te ver en te vaak mijn grenzen over gegaan! Ik ging op zoek naar de manier om terug te vinden wie ik was, wat ik wilde doen en hoe ik mijn leven makkelijker kon laten lopen. De antwoorden heb ik gevonden in de berichten van het universum. Zij heeft het beste met ons allemaal voor, alleen zijn we vergeten hoe we deze berichten kunnen horen, zien & voelen! 

Als klein kind zijnde weten we niet beter dan dat wat we voelen ook juist is. Maar door onze opvoeding, omgeving, televisie, leraren, etc. krijgen we (onbewust) belemmerende overtuigingen mee dat bepaalde dingen anders zijn dan wij denken dat ze zijn. Omdat iedereen in onze omgeving dat doet en gelooft, zijn wij dat ook gaan geloven. Ik ben terug naar de basis gegaan, naar MIJN intuïtie en krijg nu de voor mij absolute waarheden door en daar leef ik mijn leven naar! En mijn leven is zoveel makkelijker gaan lopen!!! Ik zie het als mijn missie om meer mensen te helpen ook een makkelijker leven te laten leiden! 

Coaching met een open mind, op een manier die je waarschijnlijk nog nooit eerder ervaren hebt. Coaching die zo krachtig is dat vaak 1 sessie je al 10 stappen verder helpt of zelfs je probleem oplost waar je al weken/maanden/jaren mee rondloopt. En dat allemaal zonder keer op keer weer over je problemen te hoeven praten zoals bij reguliere therapie, ik heb aan een half woord genoeg om je te kunnen helpen. Zonder emoties en angsten via videobellen je problemen oplossen. Hoe fijn is dat?!

Boek nu jouw sessie

Investeer nu in jezelf. Jij bent de enige die echt voor jouzelf kan zorgen. 
Zie het als het zuurstofmasker in het vliegtuig: 
jij moet eerst die van jezelf opzetten voordat je iemand anders kunt helpen. 

Kies nu bewust voor jezelf en boek een volledige sessie bij mij. Dan gaan we via videobellen aan de slag met de blokkades in jouw onderbewustzijn en help ik jou beter luisteren naar je eigen intuïtie.

Voor maar €99,95 incl. btw krijg jij 40 minuten mijn onverdeelde aandacht en de handvatten naar een stressvrijer leven!  En naderhand een samenvatting van ons gesprek per email.

Boek hier jouw volledige sessie en geef in het opmerkingen-veld aan welke dag en tijd voor jou het beste uitkomt, dan mail ik je zo spoedig mogelijk terug en plannen we de sessie in!
(Binnenkort komt er een online boekingsmodule live, waarbij je 
de datum en tijd naar keuze zelf online kunt boeken.)

Boek nu jouw volledige sessie voor maar €99,95 incl. btw!