Kaartlegging Spirit Animal Oracle

Stel jouw vraag aan het universum en krijg antwoord via de de super mooie en waardevolle Spirit Animal Oracle kaarten! 

Of laat je verrassen door wat het universum jou te vertellen heeft! Wijze lessen door mij vertaald naar de situatie waar jij je in bevindt. 

Boek nu jouw persoonlijke kaartlegging!

Naast mijn intuïtieve coaching diensten heb ik een heel mooi Animal Spirit Oracle kaartendek waarbij ik een intuïtieve kaartlegging kan doen. Jij kunt een specifieke vraag stellen waarop ik de kaarten kan leggen of je kunt ervoor kiezen je te laten verrassen door wat het universum jou te vertellen heeft. 

Voor maar €19,95 kun jij jouw persoonlijke kaartlegging boeken! 

Stel een specifieke vraag

Stel een specifieke vraag aan het universum en laat door mij de kaartlegging uitvoeren. De berichten van de Animal Spirits kunnen jou meer duidelijkheid geven of net dat duwtje in de rug dat je nodig hebt.  

Algemene kaartlegging

Laat je verrassen door het universum en luister naar de berichten die zij jou te vertellen heeft, over welk onderwerp dan ook! Gegarandeerd mega waardevol!

Online boeken

Boek hier jouw kaartlegging en geef in het opmerkingen-veld weten voor welke optie je kiest: een specifieke vraag of een algemene kaartlegging. Ik tune dan in op jouw ware ik, jouw intuïtie, en leg dan drie kaarten voor jou, gericht op welke optie je hebt aangegeven.
Per email deel ik met jou de 3 kaarten, hun betekenis en wat mijn intuïtie oppikt als het belangrijkste bericht voor jou wat jij moet horen.
Doordat dit allemaal op de email naar jou toe gaat, kun je dit te allen tijde weer teruglezen en zelf bewaren. Maar ook op een later moment eens naar terug gaan en kijken of de berichten nog een diepere lading voor jou hebben gekregen. 

Boek nu jouw kaartlegging voor maar €19,95 incl. btw!