Ben jij klaar voor een leven zonder struggles?

Laat mij jou helpen om te begrijpen waar het leven om draait en welke stappen jij kunt zetten om jouw life purpose te vervullen en een leven vol overvloed te leven! 

Coaching met een open mind, op een manier die je waarschijnlijk nog nooit eerder ervaren hebt. Coaching die zo krachtig is dat vaak 1 sessie je al 10 stappen verder helpt of zelfs je probleem oplost waar je al weken/maanden/jaren mee rondloopt. En dat allemaal zonder keer op keer weer over je problemen te hoeven praten zoals bij reguliere therapie, ik heb aan een half woord genoeg om je te kunnen helpen. Zonder emoties en angsten via videobellen je problemen oplossen. Hoe fijn is dat?!
Voor de meer hardnekkige of meerdere blokkades in jouw onderbewustzijn zijn vaak meer sessies nodig. Daarom heb ik een speciaal aanbod gemaakt: de Package Deal!

 

Als Intuitive Life Coach kan ik contact maken met jouw ware ik/jouw intuïtie en je onderbewustzijn en kan ik je helpen om blokkades in het leven op te lossen. Ik kan intunen op je onderbewustzijn en de beperkende overtuigingen vinden en opruimen die je in het leven tegenhouden om succesvol te zijn op elk vlak (relaties, carrière, liefde, financiën, gezondheid, carrière etc.).

Om meer mensen tegelijk te helpen met meer balans te vinden en een sterkere verbinding met zichzelf te krijgen, heb ik een uniek online maandprogramma opgezet. Vooral gericht op moeders die hun balans kwijt zijn, maar iedereen kan het volgen! Iedereen die zichzelf een beetje kwijt is, die meer balans in haar leven wil, die weer beter voor zichzelf wil gaan zorgen. Begin van de maand start het via een afgeschermde Facebook-groep, waarin ik 4x in de maand live kom en tussendoor krijg je verschillende opdrachten. 


Naast mijn coaching diensten heb ik een heel mooi Animal Spirit Oracle kaartendek waarbij ik een intuïtieve kaartlegging kan doen. Jij kunt een specifieke vraag stellen waarop ik de kaarten kan leggen of je kunt ervoor kiezen je te laten verrassen door wat het universum jou te vertellen heeft. 

GRATIS kennismaking

Om te ervaren hoe mijn sessies werken, bied ik een kennismakingssessie aan van 10 minuten. Gratis! Om elkaar te leren kennen en om te kijken hoe goed onze connectie is. 

Boek deze nu nog via het contactformulier, er komt snel een online boekingsmodule!

Volledige sessie

Een volledige sessie om diep in jouw onderbewustzijn te duiken en de blokkades op te heffen.
In 40 minuten in een 1-op-1 videogesprek duiken wij dieper in jou onderbewustzijn. 

Package deal

Laten wij samen aan de slag gaan om diverse blokkades in jouw onderbewustzijn op te sporen en deze op te heffen waardoor jij stressvrijer door het leven kan. 
Kies voor meer rust in je hoofd, in je lijf en in je leven! 

kaartlegging

Kaartlegging Spirit Animal Oracle

Kies voor een unieke intuìtieve kaartlegging met mijn Animal Spirit Oracle kaartendek. Kies een specifieke vraag stellen waarop ik de kaarten kan leggen of je kunt ervoor kiezen je te laten verrassen door wat het universum jou te vertellen heeft!

Week-challenge:
Op naar een vrijer leven

Dit programma is vooral gericht op moeders die hun balans kwijt zijn, maar iedereen kan het volgen! Iedereen die zichzelf een beetje kwijt is, die meer balans in haar leven wil, die weer beter voor zichzelf wil gaan zorgen.